Colleagues

Sayonara En. Halim

Tuesday, September 07, 2010

Hari ni last day En. Halim, our officemate berkhidmat di PTP setelah 10 tahun setengah menabur bakti. Majlis berbuka puasa yang kami rancang untuk meraikan En. Halim hari tu terpaksa dibatalkan sebab En. Halim ada hal. Jadi semalam sempat juga lah 2nd boss sampaikan cenderamata untuk En. Halim.



En. Halim (kanan).. Capt Akashah bukan Ahadiat Akashah (kiri).. yang menyelit belakang tu En. Zainal :)




Gambar tuan blog sekadar hiasan sahaja. Meramaikan je semalam dalam kesejukan. Akhir2 ni dah air cond dalam office semakin menyucuk2 sejuknya sampai ke tulang hitam. Hari ni bekal stokin pakai nak elak sejuk ;p



©Hernee Nazir – Cepatlah jam pukul 5..tak sabar nak berbuka puasa di Malay Village, Taman Nusa Bestari bersama geng2 jemaah dan suami masing2 ;p

You Might Also Like

1 Th♥ught (s)

  1. ..yg sejuk2 sokmo nie biasernyer kambeng.. embeeekkk!!! hehe anyway to Halim, God bless.. nnti kalu jupa jgn wat2 x knal lak yer! ;)

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!