Frenz

Yeay! Jalan2 Naik Myvi Pink

Tuesday, September 28, 2010

Hari Ahad lepas, Princess d Myvi Pink kepunyaan Cik Ita datang ke rumah. Dia ajak teman hantar Angah dia yang nak balik KL ke Taman Sri Putri. Saya pun kesian tengok Ita yang belum mahir jalan Johor ni pun menemanlah :) dan daptatlah merasmikan myvi pink ni walaupun tak mampu beli hehehe.




WUJ.. What U Jejoh!! ;p




Pandangan sisi..



Tuan myvi yang tengah menampal sticker "P"



Tuan myvi yang enggan mukanya disiarkan masa nak drve myvi pink.. :)



Tetiba dia redha kena snap dengan syarat saya tak cerita merepek meraban dalam blog. Ada Saya Kisah???? hehehehe~




Driver jemputan pun nak juga bergambar dengan myvi pink ni. Sedang membayangkan myvi ni kepunyaan saya. Oh, sweet nya dapat myvi kaler pink. Bertambah kawan cik pinky kan hehehe. Oh~ ini bukan ayat nak menggoda En. Nazir belikan myvi pink. No.. no.. nanti ada je yang salah faham. Saya masih bersyukur dengan kenderaan yang ada sekarang.



©Hernee Nazir – Sedang dalam mood kepelikan dengan perangai manusia.. amit2.. minta dijauhkan la dari berperangai macam tu.. rasa nak makan orang pun ada juga ni.. ada siapa2 yang rela untuk diMAKAN oleh saya??? ini serioussssss!!

You Might Also Like

11 Th♥ught (s)

  1. Amit²... hehehe sebenonye aku kelako dgr perkataan tu Wan cbuk ajar aku satu ayat ni masa awal pregnant aritu, yg aku ingat amit² jek

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. cantik tu kak colornye..baru cat ke..pe2 pun dpt gak akak naik ek..siap dpt drive lagi..

    ReplyDelete
  4. cantik jgk myvi pink ni kan kak... platnyer WUJ lebih muda skit usianyer dr hajar nyer, WUG tp kaler putih... sgt sesuai kaler pink ni ngan kaum hawa...

    ReplyDelete
  5. owhhh ini tuan punya myvi kaler pink kat parking block b bawah nie eh? sweet sangat kaler nie...memang sesuai kalo pempuan yg bawaknya...teruja jugak nak cat keta kaler pink myvi nie! ahaks...

    ReplyDelete
  6. ...haaaAAAaaii bertuah badan.. biler lah dpt naik kereterer pink ni kan? wink! wink!! :D

    ReplyDelete
  7. angah>>ni myvi limited edition mmg kaler cam ni..dh drive ngan jayenye..hehehe

    ReplyDelete
  8. hajarus>>wah ajar pun bkereta raye aeh..hehehe

    ReplyDelete
  9. afrina>>ni le tuannye kak pah..hehehe..cat jgn x cat..hehehe

    ReplyDelete
  10. nazame>>tu le..bile nk gi lunch ngan princess ni..

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!