Broadband

3 Malam Yang Sudah.. Berukband Membiru..

Thursday, October 21, 2010

..masa tinggal sorang diri kat rumah, tak tahu nak buat apa. Layan pinky sebab motif utama nak update blog sempena anibeseri hari tu hehehe. Alhamdulillah berukband membiru seakan merestui hubungan saya dan En. Nazir aeh apa kaitan ni?;p 

Usaha nak membirukan line berukband tu tak la rumit mana pun. Cuma.. cuma petuanya sediakan satu penyepit kaler oren, wayar tu memang berukband lama punya. Lepas tu sangkutkan pada bahagian atas cik pinky macam gambar kat bawah tu.



Biru sampailah pukul 1am..

Mari close up sikit.. ;p



Birukan.. baik sungguh berukband malam itu..


©Hernee Nazir – Thanks berukband.. ;p

You Might Also Like

14 Th♥ught (s)

  1. haha...siap kepit lagi tu..buley tahan gune celcom dr maxis yg tah hape2...sadissssssssssss

    ReplyDelete
  2. sampai camtu erk gayanyer..
    nasib baik biru.. hehehe

    ReplyDelete
  3. makoiiii smpi camtu sekali aek..

    ReplyDelete
  4. shay>>gitu la gamaknye..byk lg cara lain..mls nk tnjuk..hehehe

    ReplyDelete
  5. ni yg blk kampung nak buat juga ni..slalu kalau blk kota, mmg dok menghijau je berukband tu.mentang2 masuk ladang kelapa sawit,,,

    ReplyDelete
  6. saya ingat saya sorang jea gantung2bb tue..hehe! kalau saya lagi la siap gantung dekat hanger..ahahaha!

    ReplyDelete
  7. Lyn Yusoff >>ni la gayenye tiap2 mlm..

    ReplyDelete
  8. Mummy Dasy >>hahaha meh la dtg umh aku..

    ReplyDelete
  9. Siti @ nurie >>hahaha..try ct..mane tau mujarab..

    ReplyDelete
  10. Azrin Kamaludin>>o nti sy tyg cara hubby sy lak..hehehe

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!