Deko Bersama Hernee Nazir

Deko Raya En. Nazir

Thursday, October 07, 2010

Raya kali ni memang simple sesimple yang boleh. Rumah pun tak ada beli apa2 hiasan. Cuma En. Nazir je la yang bersemangat nak mendeko kat ruang masuk ke bilik utama dan bilik kedua teratak kami ni.

Lampu sarang burung tempua tu yang dah lama dia buat. Dia cuma tambah frame2 yang ada gambar2 kami je. Frame tu beli kat IKEA masa ke rumah Cdot hari tu. Frame tu sebenarnya tak berkaler, maksud saya nampak macam kayu je dengan rajinnya dia mengecat kaler hitam dan putih. Gambar2 tu yang dia sendiri pilih untuk nak masukkan dalam 6 frame.





Ini je lah deko raya kami hasil sentuhan En. Nazir. Raya tahun depan tambah sikit lagi hehehe. Deko2 simple je, sebab tumah pun kecil kalau padat sangat dekonya nanti tak boleh bergerak pula dalam rumah hehehe.

Sekian, entri dah lama perap ni ;p


©Hernee Nazir –Badan rasa lesu la..penat lagi~~

You Might Also Like

6 Th♥ught (s)

  1. Pandai suami hernee menghias rumah. =)

    ReplyDelete
  2. YOu all le antara orang yg membuatkan burung tempua tertanya2 'eh aku nih salah poskod ke???' hehehe

    ReplyDelete
  3. ♥cybermummy> hehehe..blh la sket2 sis..

    ReplyDelete
  4. 3yearshousewife>>hehehe..pakcik yg gi cari ni puan..ktorg mntak 2..hehe

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!