AEON Bukit Indah

Isi Perut Kat Kenny Rogers

Friday, October 29, 2010

Lunch hour bergegas ke Kenny Rogers sebab ada orang nak belanja. Sampai2 nampak gayanya memang lambat dapat makanan. KRR Bukit Indah ni pada pendapat saya memang dah terkenal dengan servisnya yang lambat. Minta maaf la ya, saya kena berterus terang. Kalau2 ada staff kat situ yang terbaca, silalah perbaiki servis di sana. 




Sementara menunggu makanan sampai, kitorang duk mengunyah2 guava ni. Dah lama tak makan, beli sebungkus kat Watson buat2 alas perut ngee~




Sempat lagi tayang muka. Muka Ema mana entah tak ada. Lagi pun gambar2 ni songlap gambar2 Nazam hehehe. Saya tak sempat dah nak snap2 sebab kebuluran hehehe.




Thanks pokcik sebab belanja kitorang makan kat KRR ya. Next time belanja lagi ngeh2.


©Hernee Nazir – Tengah plan nak ajak En. Nazir berjimba hujung minggu hehehe~

You Might Also Like

1 Th♥ught (s)

  1. Hey, something is wrong with your site in Opera, you should check into it.

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!