Live: Breakfast at Warung Poyot

Saturday, October 30, 2010

Morning all :)

Pagi ni breakfast kat mana lagi kalau bukan kat Warung Poyot. Menu tetap saya, tu ha macam gambar kat atas tu 'roti tampal goyang'. Bukan goyang inul ya, itu telur yang bergoyang2 hehehe.

Malam tadi memang plan dengan Pak Anjang nak ajak breakfast kat sana ramai2. So, pagi ni saya, En. Nazir, Ana, Pak Anjang, Mak Anjang and Kiki menyerbu warung poyot beramai2.

Dulu saya pernah masukkan cerita saya breakfast kat warung poyot. Sekali datang sini wife dia Kak Jah tanya,

'ko masukkan warung akak kat internet aeh?'.

Terus la saya menjawab

'a'ah.. Saya memang masukkan tempat2 yang saya makan dalam blog'.

'o ye ke.. Bagi akak alamatnya'

Saya pun berilah url blog, sempat promote blog pulak hehehe. Jengah2 la ye Kak Jah kalau rajin.

Oklah, nak menikmati roti tampal goyang. Jemput makan semua :)

Sent from my Chokia phone

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!