Me

Penat!!!!!!!!!

Wednesday, October 06, 2010

Hari2 yang memenatkan selagi Safety Day tak habis sebab tu la blog tak berupdate. Balik rumah dah penat terus terbongkang.

Semalam punya cerita, balik kerja pukul 8 lebih dengan Ita dan Emma menyiapkan poster2 untuk Safety Day. Itu pun tak siap sambung pagi ni nak laminate. Nasib baiklah Safety Day kali ni ramai juga kaki tangan yang membantu. Kalau macam dulu2 pengsan wooo..



bukti kepenatan ;p



segar semula dapat Teh O Ais Limau..



sibuk je si Emma ni tau.. hehehe


Inilah kerja2 yang kami buat, kalau siapa2 berani cakap kitorang buat2 rajin dan tunjuk2 rajin memang nak kena 'bakar'. Kalau rasa teringin nak jadi rajin macam kitorang meh datang sini. Sanggup tak sanggup lah kan.

Settle poster2 bagai, hari ni fokus pada goodies bag. Next entry cerita pasal goodies bag yang jadi salah satu daya penarik orang nak join Safety Day. Tak percaya??? Inilah kenyataannya. Dah masuk tahun ke 4, belum apa2 mesti orang dah tanya "dapat apa ek??" bukannya tanya "apa themes untuk safety day kali ni ek???" Adat la tu kan.

Ok, stop kat sini dulu. Nak berehat dulu. Tenaga diperlukan untuk 2 hari akan datang dan 2 hari lagi kemuncak PTP Safety Day 2010.


©Hernee Nazir – Lapooooooooooooooooooooo~

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!