Dia Dah Tukar Channel.. ;p

Friday, November 12, 2010

Siapa yang bertukar channel tu? Channel apa?

En. Nazir la yang dah berubah angin. Dulu dia suka Suria.fm, saya pun berjangkit. Sekarang tiba dia asyik tukar Muzik.fm pula. Seingat saya, zaman2 sekolah je pernah dengar channel radio ni. Dah besar2 gedabak ni tak pernah tergoda nak dengar hehehe.

Biarkanlah dia dengan minat dia, saya pun layankan je. Tapi kalau lagu yang mengarut2 keluar confirm saya akan membebel sepanjang jalan :p Masa saya snap gambar ni, dia dah pasrah and redha sebab tahu yang dia akan jadi entry dalam blog hehe. Sorry ya En. Nazir sekali sekala mengenakan.

*Hernee Nazir - sedang keboringan, presentation ini sangat mengantukkan..amoi jangan bagi saya mengantuk boleh tak??

Sent from my Chokia phone (sepatutnya keluar pagi tadi tapi pending entah apa kes..huh)

You Might Also Like

2 Th♥ught (s)

  1. atty's>>kte pn suke gak..dh boring ngn era tu smua,...hehehe

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!