Adik²

Diserang Keluarga Hiew ;p

Monday, November 22, 2010

DSC_4579DSC_4584

DSC_4586DSC_4587DSC_4588DSC_4590DSC_4591

Sangat lama peram gambar ni. Nasib baiklah tak sampai mak buyung tu meletupkan hehehe.

Ni beberapa minggu lepas masa cuti Deepavali. Keluarga Hiew telah menyerang rumah saya. Diorang beriya cuti deepavali balik kampung tapi time cuti raya haji diorang tak nampak bayang pun hehehe. Ean tak datang sebab dah tidur katanya.
Tak ada apa yyang nak dijamu, sebab hari tu periuk dan kuali adalah tergantung Smile with tongue out  Jadi saya beli satay dan mee goreng je untuk menjamu tetamu saya ni.
Sian En. Apek tak ada geng sebab En. Nazir tak ada kat rumah nasib baiklah dia ni tak kisah.

Apa pun thanks ya Puan Cdot sudi menjengah teratak saya. Puan Dida nak join tapi malam tu hujan terus je dia cancel.
Next time kita bergather2 lagi ek Winking smile

You Might Also Like

4 Th♥ught (s)

  1. Che Ngah tu asyik wat aksi terlarang dgn anak hayam nye...yg mummy lak duk tgk je...hahaha

    ReplyDelete
  2. anna>>che ngah mmg..slmbe bdk jek..

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!