Frenz

Gathering Kecil2an Ex-Housemate Zon Johor ;p @ M-Suite Hotel, JB

Wednesday, November 24, 2010

DSC_9161DSC_9178


Plan yang akhirnya menjadi setelah seminggu tergendala. Alhamdulillah dapat juga jumpa kawan2 serumah dan sebilik zamana2 study ni. Apa yang buatkan saya tak sabar bila nak jumpa anak2 buah yang comel2 semuanya ni. Uderk dan Lynn tak dapat join. Lynn sibuk beraya. Aik?? masih beraya haji sakan ke makcik? hehehe. Uderk pula katanya tak balik Johor. Kawan2 serumah yang dari negeri lain sorry ya tak ajak especially Linda, Watie, Cheq. Next time kalau panjang umur kita jumpa. Kami yang kat Johor ni pun susah nak berjumpa lagikan yang jauh nun di sana. Ety pun tak join masa ni.


DSC_9194
DSC_9204
DSC_9149

Budak comel ni namanya Fahri. Masa ni dia dah merengek mengantuk menjerit2 tak sabar minta suap biskut. Geram dengan budak gebu ni.


DSC_9195
DSC_9211

Anak dara ni namanya Shahmimi. Memang cunlah anak dara Emmy ni. Gambar kat atas tu dia tengah mencebik bila dia perasan yang pegang dia bukanlah mama dia. Alahai makin comel tengok. Macam nak pinjam seminggu je.


DSC_9164

Ni pulak Danish, anak bujang Aini. Sorang lagi anak dara Aini Alya namanya malu2 kucing nak ajak bergambar. Abang dia ni pun boleh pula pegang hidung tu hehehe.


DSC_9207
Family Aini..

DSC_9212
Family Emmy

DSC_9215
Family Ajie

DSC_9223
Family Hernee.. aikkk??? mana wife awak En. Nazir?? Smile with tongue out


DSC_9220
DSC_9224


Sebelum berpisah, sempat bergambar ramai2. Siap minta tolong staff M-Suite snapkan lagi. Thanks Emmy for the arrangement of the dinner. Makanan semua memang sodap sehingga menjilat jari. Emmy staff kat sini jadi semuanya dia yang uruskan. Thanks juga sebab dia yang belanja kami semua. Buat Aini dan Ajie, thanks dapat luangkan masa dengan kami. Next time kita try kumpul2 ramai2 lagi Smile

You Might Also Like

2 Th♥ught (s)

  1. wow bestnye makan2... rindu nak kua dengan kawan2 :D

    ReplyDelete
  2. dni>>mmm tu la..best dpt kmpul rmai2 ni..hehehe

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!