Colleagues

Get Well Soon Capt. Akashah

Friday, November 12, 2010

Ceritanya, Capt. Akashah telah injured masa main badminton dengan Capt. Chong. Malang tak berbaukan, tersilap langkah mungkin. Katanya achilles tendon snap. Tengokkan keadaan kaki tu memang menggerunkan saya yang penakut ni hehehe. Balik dari kerja hari Selasa tu kami beramai2 pun sempatlah menziarah sekejap Capt Akashah kat Puteri Specialist Hospital. Masa kami sampai wife and anak2 dia pun dah sampai dari KL.

 

IMG_1079

Lee Chong Kak sedang menemurah pesakit Open-mouthed smile

IMG_1067

saya.. Ita dan Kak Intan..

 

IMG_1090

before balik sempat lagi..

gambar semua adalah ihsan dari En. Nazame (orangnya tak ada dalam gambar)

 

Buat Capt. Akashah..

semoga cepat sembuh.. lepas ni silalah pilih permainan yang bersesuaian..

cepat2 naik kerja sebab anak2 tikus takut kena tinggal lama2 dengan bapak kucing..

takut kena baham sebab bapak tikus tak ada nak jaga.. Devil

 

 

Hernee Nazir – hari ni puan blog meroyan, update sampai 5 kali.. hehehe.. masalah saya dah selesai.. saya dah buat email account baru.. lepas ni saya akan pastikan size gambar saya kecil2 belaka Smile

You Might Also Like

2 Th♥ught (s)

  1. thanks for visiting & d prayers. wish i'm back in the office soon, but d next 6 weeks will be very critical and d doctor advd not to move too much. I will however, slowly move like a snail, from time to time, drop by at the office...just to see how anak2 tikus doing! hehehe!

    ReplyDelete
  2. akashah>>snail kate die..hahaha..dh jd bapak snail dh ni..hahaha

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!