Frenz

Happy Birthday To Adam & Wawa

Monday, November 29, 2010

Salam Isnin semua :)

Sindrom malas update blog dah datang dah hehehe. Malas sungguh nak mengupdate. Syohhh2.. Malas pergi main jauh2.

Ni majlis sambutan harijadi Adam yang pertama anak kawan saya Idah pada hari Sabtu lepas. Saya datang sorang2 je. Dida dan Along masing2 ada hal. Jadi saya dengan muka selamba datang je la. Alah lagi pun semua family dia kenal saya. Apa nak malu ye tak.

Sambutan ni untuk Wawa sekali anak buah Idah yang dah masuk 2 tahun. Masa nak potong kek dua2 duk menangis hehehe. Terkejut kot tengok semua orang pandang diorang.

Sebenarnya tu pagi tu kami plan nak breakfast ramai2. Sekali warung pilihan hati tu tutup pula. Ni mesti Cdot yang mandrem dari KL ni, sebab dia jeles kitorang kumpul ramai2 tanpa dia hehehe.

Ok2 berbalik cerita birthday party Adam, lepas makan2 sampai kenyang, bual2 sekejap dengan Idah tup2 tengok jam dah pukul 6pm. Tibalah masa untuk mengundur diri.

Thanks Idah, siap bagi tapau mee hoon hehe. Semoga Adam menjadi anak yang soleh kebanggaan ibu dan ayah :) Amin..

Sudi2kanlah klik kat sini UNDIAN PERINGKAT PERTAMA

You Might Also Like

2 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!