Frenz

Kalendar Public Bank Dari Puan Cdot

Monday, November 29, 2010

Ya, saya mengecek kalendar Public Bank dari Puan Cdot dan dia bermurah hati mengepos free gune duit company ke rumah saya semalam. Thanks Dot.


DSC_9689


Ni konon2 je letak kat sini.. dah masuk tahun 2011 nanti baru letak tempat yang betul sesuai..


DSC_9711


Kalendar Public Bank yang bertemakan buah2an tempatan.. gamabar buah2 tu sangat menggiurkan tau. Rasa macam nak makan je hehehe. Thanks again Dot. Jangan lupa janji manismu nak bagi diary pulak hehehe.

Rasanya nak melelapkan mata sekejap la. Serius dah nak terpejam ni. Bantal pelissss :)

Sudi2kanlah klik kat sini UNDIAN PERINGKAT PERTAMA

You Might Also Like

16 Th♥ught (s)

  1. lawanya ^__^
    dah tinggal lagi berapa hari nak masuk 2011 kan :)

    ReplyDelete
  2. awalnyer..sbulan lagi...tapi diary kite dah beli

    ReplyDelete
  3. i dah pass kat k.su..nti u dtg umah kak b, mintak jek kat k.su..tolong bg sekali kat jemaah ye..

    ReplyDelete
  4. errr... kalendar ni apa brand? x sma mcm sya nyer jam dan kalendar sony pun? peace!! :)

    ReplyDelete
  5. hahaha kalendar aeh, mmg ah xdpt lg i mintak planner...mati..

    ReplyDelete
  6. oh.. nak masuk tahun baru dah ke? alaa

    ReplyDelete
  7. Hernee....undi apa tu? Akak tak dapat bukak linknya (dah lama tak menjenguk ke sini....mcm tertinggal keretapi rasanya)

    ReplyDelete
  8. dni>>tu la cpt je mase blalu kn..hehe

    ReplyDelete
  9. mrs jamal>>tu le org dh bg amik je le..hehehe

    ReplyDelete
  10. maya amir>>nti klaua de yg ptp kte bg awk..aeh..hehehe

    ReplyDelete
  11. yatiejay>>akk dh x tcalon dh utk peringkt kedua,..hehehe..ni undi utk blog pilihan msia kategori blog personal isteri pilihan..hehehe..xde rzki..ade lg yg hebat..hehehe

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!