Live Blogging Thru Flicker

Nak Cuti Jugaaaaaaa..

Thursday, November 18, 2010


Nak Cuti Jugaaaaaaa..
Originally uploaded by herneesamshudin

Office sunyi sebab kat depan ada sorang je staff yang ujud dan sorang nun dihujung office plus boss kat bilik dia tengah2 office. Mana yang lain?? Huh diorang semua tengah berlazat2 cuti kat rumah masing2. Maklumlah semalam cuti raya haji, Isnin depan pula cuti Hari Keputeraan DYMM Sultan Johor jadi mereka2 ni meyambunglah cuti sampai ke Isnin.

Saya? Cuti semalam tu je. Kalau saya apply pun confirm tak dapat punya dah boleh agak dah. Lagi pun tak ada plan nak balik kampung ke apa, kalau cuti je tapi terperuk kat rumah boring juga. Jadi marilah kita bekerja (ayat sedapkan hati sendiri ;p)

Hernee Nazir - Selamat bertugas wahai Hernee ;)

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!