Oh Sukanya Dapat Nasi Kerabu

Tuesday, November 23, 2010


Oh Sukanya Dapat Nasi Kerabu
Originally uploaded by herneesamshudin

Tadi kirim Ayu dan Anna nasi kerabu kat pasar malam. Mula2 plan nak pergi dengan Ita, tapi macam malas pula. Kirim je lah minah berdua tu senang.

Sekarang sudah kekenyangan nasi kerabu. Saya dan En. Nazir memang peminat nasi kerabu. Tapi satu gerai tu je la yang memang kami tuju selalunya. Siap pesan dengan Ayu cari gerai tu tak nak gerai lain.

Saya ni kalau tak beli nasi kerabu, saya beli kue tiaw goreng. Itu sajalah menu faveret yang ada kat pasar malam tu. Jemput jamu mata dengan nasi kerabu ya kawan2 :)

Hernee Nazir - Ni semua gara2 baca status Combhi kat fb yang makan nasi kerabu ;p

You Might Also Like

8 Th♥ught (s)

  1. sedapnya nasik kerabu ..lama dah tak makan.

    ReplyDelete
  2. sedapnyer nasi kerabu..
    im craving too

    ReplyDelete
  3. lyn>>hehehe..bls dndam sbb lyn suke tyg mknan best2..hehehe

    ReplyDelete
  4. huiskkkk kegemaran dni ni... taruk budu sket. hehe

    ReplyDelete
  5. anda dicalonkan untuk "Blog Personal Isteri Pilihan" untuk Blog Pilihan Malaysia 2010

    Link :

    http://blogpilihanmalaysia.blogspot.com/2010/11/daftar-senarai-blog-pilihan-sekarang.html

    ReplyDelete
  6. dni>>ltk budu lbih rk..sdap..hehehe

    ReplyDelete
  7. edy>>uikksss ye ke? lyk ke akk pnye blog ni? hehehe btw, thanks..

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!