Frenz

..sambungan.. Breakfast @ warung poyot

Thursday, November 11, 2010

DSC_4491
DSC_4493
Plan ni memang last minutes. Makcik Uganda tiba2 beraya Deepavali kat kampung. Tiba2 dia meroyan ajak pergi breakfast kat Poyot. Pagi2 buta saya sms Mummy Dasy dan Puan Dida ajak join sekali sampai terlupakan kawan yang sorang lagi Puan Azie. Sorry sangat2 Zie. Next time kita breakfast sama2 ya.

Sempat bual2 sekejap, sebab masing2 ada hal. Saya sibuk nak merewang. Makcik2 lain ada la agenda hari cuti diorang. Sekali sekala berkumpul ramai2 memang best. Apek pun join sekali. Kesian dia tak ada geng, sebab En. Nazir tak ada time ni. Ayah Dasy pulak hantar Danish ke Kelas Taekwondo, hubbynya Puan Dida nun jauh di sana.
Gambar2 saki baki Smile

DSC_4494

Ayu dan Ean yang dah pulang ke pangakal kampung.. Smile with tongue out

DSC_4496

Batalion Cdot.. Yot, Adam join sekali..

DSC_4495

DSC_4489
Kasah dan Mak Hayamnya..
Dah siap2 makan, masing2 bersurai.. horreyy!! Thumbs up

You Might Also Like

6 Th♥ught (s)

  1. gambo ramai2 yg iskandar amik mana????? gambo last x boleh belah nape ko x crop ilangkan muka uganda tu, kesian anno & kasha dah cantik pose ada plak enterprem...

    ReplyDelete
  2. Mummy Dasy>>apek wat hal..amik gmbo xjd..hehehe..

    tu le mami sbuk je ngendeng..

    ReplyDelete
  3. cdot>>tnggu u dr uganda balik la..hahaha

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!