Sup Daging Qurban

Sunday, November 21, 2010

DSC_8643DSC_8645DSC_8648

 

Menu malam Sabtu, daging qurban yang saya dapat tu separuh bagi jiran2 dan seprauh lagi saya buat sup. Kebetulan ada baki2 nasi impit hari raya tu, jadinya sup tu dimakanlah dengan nasi impit ditambah lagi dengan sambal kicap yang pedas meletopss Smile

 

DSC_8649

 

Ni bila dah digabungkan kesemuanya. Alhamdulillah mengenyangkan sepanjang malam hingga ke pagi.

Saya ada “Tukang Makan Jemputan”

Sila tengok  dua orang di bawah, mereka2lah “Tukang Makan Jemputan” saya tu Smile with tongue out

 

DSC_8661DSC_8663

 

Nilah dua orang adik saya, Anna dan Ayu.

Sorry aeh korang terpaksa menayang gambar korang Smile

 

Hernee Nazir  - Ada orang main jengah2 kat tingkap rumah saya, huhuhu.. menakutkan nasib baik adik2 ada kat rumah.. cepatlah balik En. Nazir oi~

You Might Also Like

2 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!