Me

Tadi Masa Lapar..

Friday, November 19, 2010

..saya tenung gambar2 ni, terus jadi bertambah2 lapar dan dahaga.. gambar2 ni memang tak pernah tayang dalam blog. Gambar makanan pengantin yang dalam entri ni. Gambar pengantinnya kalau nak tengok jengah blog Cik Abang ni. Kalau nak tunggu saya yang masukkan sampai tahun depan punya tahun depan pun belum tentu keluar hehehe~ Ampun :)





Masa ni kan dalam hati berkata, "mesti nanti diorang jemput makan sama2 dengan pengantin". Gila dahsyat berangan nak makan sedap je. Kalau En. Nazir tahu apa hati saya berkata masa tu, mesti dia malu gila dapat wife kuat makan hahaha.





Siapalah yang tak terliur kalau perut tengah lapar mata pula dijamu makanan macam ni.. kan? kan? Ye kan je lah hehehe~ Kalau tak saya kecil hati tak nak geng 2 tahun ngeh2.

Sekarang perut dah kenyang tak terliur langsung tengok makanan kat atas tu. Tapi kalau ada siapa2 hidang depan mata confirm saya ngap ;p

Dah la, rasa penat pula menceceh, nak terlelap sekejap. Ada 30 minit lagi waktu rehat yang sangat berharga :)



©Hernee Nazir – Balik nak masak sup daging qurban, makan dengan nasi impit balance hari raya :)

You Might Also Like

2 Th♥ught (s)

  1. dah mabuk aku ni asik makan dasing korban jek...

    ReplyDelete
  2. sedapnye.. tengok gambar pun dah mengiurkna. gulpp

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!