Eight Design Boutique

Aktiviti Melabur :)

Wednesday, December 01, 2010

Mula2 saya melabur di Eight Design Boutique. Sebenarnya survey dijalankan semalam hehehe. Mata dah berkenan dengan baju yang kat bawah tu. Terus email owner boutique tanya stock. Alhamdulillah stock Plus Size Tops- Black yang saya berkenan tu ada lagi. Tadi jugalah saya confirmkan order dan buat payment.




Cantik tak? Cakaplah cantik.. kalau tak saya kecil hati nanti ;p 





Long cardigan ni saya beli kat D'Stylo Corner. Dah lama berkenan yang patern ni tapi setiap kali nak beli mesti banyak yang out of stock. Kali ni rezeki saya, kebetulan tengah ada stock jadi saya merembat kaler hitam. Long cardigan yang Cdot belikan masih ada lagi. Saja nak tambah koleksi :)

Dua2 dah settle payment segala bagai. Tengah menunggu parcel sampai ke tangan dalam masa satu dua hari ni. Tak sabar dah ni :) Tangan ni pula gatal je nak menjengah online boutique yang lain. Sabar2 hehehe~ Nanti kalau dah sampai dua2 saya tayang kat sini hek.

Apa lagi, kalau berkenan di hati, jengah2lah ke Eight Design Boutique & D'Stylo Corner banyak lagi yang menarik kat sana :)



©Hernee Nazir – Saya diserang penyakit malas nak online kat rumah. Huwaaaaaaa.. serius malas. Kalau ada pun komen2 ala kadar kat fb guna handphone chokia saya tu. Kalau tak memang malas..malas dan malas..

You Might Also Like

10 Th♥ught (s)

  1. Uihhh pemalas noooo, serupa lah kite pemalas.... Aku klu dah on9 shopping mmg kemaruk camni gak tp tgk jek bleh beli xleh tkut kna marah...

    ReplyDelete
  2. mummy dasy>>hahahaha...serius mls weh..eoi jgn la ckp kna mrh..cuak i..hahaha

    ReplyDelete
  3. dear.. serius cantik sgt yg no 1 tu .. kita pun berkenan .. tapi fulus dari nuff belum tiba lagi.. huhuhuhu

    ReplyDelete
  4. L@n@ a.k.a Mak Budak >>ye ke..tq..hehehe..suh die reserve dlu klau duit nuff x kuar lg..hehehe

    ReplyDelete
  5. Lerrr mcm kain ela jer... Hehe

    ReplyDelete
  6. hjr plk skang ni ngah antu beli tudung online... cantik la dua2 bj ni... nampak sopan jer... :)

    ReplyDelete
  7. hajarus>>tdung akk x brani nk jengah wat mase ni kang lg byk mlabur..hhehehe

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!