Bekerja Dalam Kegelapan..

Friday, December 03, 2010


Bekerja Dalam Kegelapan..
Originally uploaded by herneesamshudin

.. dan kesejukan.

Seriously, gelap gila office ni dah macam dalam gua. Kitorang dah terbiasa after lunch je tutup lampu. Tujuan utama nak jimat elektrik sampaikan time hujan pun bergelap gulita macam ni.

Sekarang ni boss tak ada kat office. Lampu belakang je terbuka sebab warga emas kat belakang tak berapa nampak hehehe. Bila dah gelap ni mata berpinar2 pula tengok monitor. Maka penyakit mengantuk pun datanglah dengan sendirinya tanpa dipaksa :p Oklah, nak siapkan kerja, sebab 5.30pm dah nak cabut balik tanpa was2 hehehe.

You Might Also Like

8 Th♥ught (s)

  1. la serius ke tujuan nya nak jimat??
    bagus2...

    ReplyDelete
  2. KJ-kun>>ye serius ni..boss sy mmg kaki jimat..hehehe

    ReplyDelete
  3. ohww..ptp pun kene jiat electric ye?heheh..

    ReplyDelete
  4. kamu satu ofis ngan sumi jelly ke??

    kak sumi camni gak ofis dia.. jimat elektri

    ReplyDelete
  5. maya amir>>hehehe..a'ah la maya..jmat gak..

    ReplyDelete
  6. hamzah ian>>x la..x 1 ofis..hehehe..sy kt jhor..hehehe

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!