KPLI

Dah Check Temuduga KPLI??? Kalau Belum Meh Sini :)

Friday, December 03, 2010

Tadi Gee email..

Salam.. Kak Long dah check KPLI? Gee tak dapat.. xde rezeki lagi..

Terus saya berdezup buka website MOE ikut link yang Gee bagi..

Taraaaaaaaaaaaa..



Dah agak dah..hehehe~

Tak apalah, sekurang2nya kita dah berusaha Gee. Rezeki tu semua Allah punya kerja. Kalau dah memang bukan rezeki kita nak buat macamana kan. Mungkin memang rezeki kita pada kerja yang ada sekarang ni. Jagalah periuk nasi yang ada ni. Jangan putus asa, cuba lagi next time sekali umur "tak expired" hehehe.

Sesiapa yang belum check lagi boleh klik link ni.. Semakan Panggilan Temuduga Kursus KPLI-SR & KPLI j-QAF 2011

Sesiapa yang berjaya, "Gud luck for the interview" Mudah2an apa yang dicita2kan tercapai.


©Hernee Nazir – Tetiba hari ni rajin sangat update blog.. Apa kes?? ;p

You Might Also Like

8 Th♥ught (s)

  1. xpe..ade hikmah tuh.. cube lagik nanti:)

    ReplyDelete
  2. jgn putus asa tau..nanti cuba lagi ye

    ReplyDelete
  3. atty>>ye btul kak ty..slagi blh cube jek..hehehe

    ReplyDelete
  4. husband saya pun tak dapat gak. takpe lah takde rezeki nak buat macamana kan. tahun depan cuba lagi. huhu.

    ReplyDelete
  5. xdpt juga... dgr citer, dorang bukan nak amek sgt pun, sbb dorang dh serap terus GSTT.... saje jer cari duit lebih,.. huhuhuhu, xpe la... lenkali blh cuba lagi

    ReplyDelete
  6. zety zin>>oo hsbnd awk gi gak mtest ek..cube next year plak ek..

    ReplyDelete
  7. anon>>lor ye ke..isyh2..ape la ek cam tu plak..xpe la..nti kte cube lg same2 k..

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!