Jom Layan Word Search ;p

Sunday, December 05, 2010


Jom Layan Word Search ;p
Originally uploaded by herneesamshudin

Dua hari cuti, dua harilah terperuk macam jeruk kat rumah hehehe. Kurang sihat sikitlah selsema, batuk dan sipi2 nak demam.

Semalam memang malas nak online, hari ni dah tinggal sorang2 baru ada mood nak online. Layan 'word search' kat fb, bosan2 layan buku 'word search' yang ada kat rumah ni. Beli buku ni bulan lepas, yang lama dah selesai dah. Ada sudoku, tapi saya lemau sikit la nak layan sudoku hehehe.

Petang2 ni kalau dapat makan pisang goreng dan keropok lekor sedap jugakan. Emmm.. Nak carilah sekejap lagi. Lagi sedap kalau dapat ABC Asam ke ABC Special ke.. Fuhhhh mesti segar bugar. Tapi terimalah padah lepas tu, batuk selsema bertambah teruk hehehe.

Oklah, nak melepaskan hajat mata sekejap. Bangun tidur misi mencari pisang goreng, keropok lekor plus ABC kalau ada ;p

You Might Also Like

6 Th♥ught (s)

  1. bagus tu.,..bosan layan word game... penuh ilmiah..hehe..

    ReplyDelete
  2. nazihahisa >>tu le same la kite..hehehe

    ReplyDelete
  3. maya amir>>hehehe..tgh ade mood lyn le..klau x terpruk je buku ni..hehehe

    ReplyDelete
  4. If you could e-mail me with a few suggestions on just how you made your blog look this excellent, I would be grateful.

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!