Blogger

Hamnira’s Delights.. Meh Sini Cuba.. Gerenti Tergamam ;p

Wednesday, February 23, 2011

Entri ni di copy & paste bulat2 sebijik sebijon dari email Kak Mira

Home-made, simple concept yet.. cuba la try test dulu tengok.. :)
Nak sample, calling-calling ye?
***

Most on Demand! 

Choc Moist Cake : RM10-12 per pack (500gm) – tengok topping


***
Boleh Order
Birthday Cake :  from RM35 (tengok topping) – 1 kg++
Choc Moist



***
Boleh Order
Simple.. ulang balik, SIMPLE Cupcake : dari RM2.00 per piece (harga boleh runding)
Ulang balik, simple tau.. hehehe



(gambar-gambar ni hasil keras tangan saya, setiap satu tu ada cerita kat blog)

***
Mesti Cuba! *** yg ni macam dolu-dolu nenek buat gitu.. hehehe
Kek Pisang : RM7 per pack



***
Mesti Cuba! ** Yg ni pun fofular gitu.. rasa macam dolu-dolu, terbaikkkk dari ladang (hahaha)
Kek Marble Tigo Warno : RM9 per pack (500gm)



***
Boleh Order (ada orang yg nak duo warno, raso mentego + koko) :) <– bahaso nogori
Kek Marble Duo : RM9 per pack (500gm)



***
Boleh Order
Choc Cheese Marble : RM15 per pack (500gm)



***
Contact saya : 019-7787227 (Hamnira)





Terima kasih kawan-kawan..

Baca komen & testimonial tentang kek di sini :


As-Salam,
Nor Hamnira

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!