Pregnancy

Hari2 Terakhir Sebelum Meletopppp ;)

Thursday, October 13, 2011


Godeh2 pen drive, terjumpa gambar ni.. hari2 terakhir sebelum meletoppp sampai tak sempat nak masukkan kat blog :)

Huwaaaaa.. sangat debab masa ni serba serbi kembang termasuklah hidung yang semulajadi kemang. Rasa cuak pulak tengok perut sendiri. Kusssss semangat besar juga Ilham kan duk dalam perut Ummi. Macamanalah kalau pregnant lagi nanti. Kata orang kalau first dah besar, yang next2 pun akan bertambah besar perutnya. Betul ke? Cuakkkkkkksssssssssss plak ;)





Ohhh.. baru teringat, masa ni kitorang tengah melenjan kamera baru Marine Department. Tu yang duk posing luar dalam opis tu ngeee~Dah tengok je la gambar kembang kuncup ni. Kalau tak nak tengok sila tutup mata hehehe.






Last but not least.. bergambar bersama peminat seopis ;) (fitamssssssssssss)




Peminat jangan fanatik sangat aeh ;) Nanti i sign kat tudung u pakai liquid paper ngeeee~

Hernee Nazir - Hari ni birthday Pok teh saya, "Happy birthday Pok Teh" semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.. amin :)

You Might Also Like

5 Th♥ught (s)

  1. ibu mengandung memg comel!! Lg2 kalau pakai pink.. huhu

    ReplyDelete
  2. comeynyer... :D hepy besday to pok teh akak...

    ReplyDelete
  3. aini>>mmg suke gile pink!

    hajarus>>tq jar :)

    atty>>hehehe debab..

    neeza>>tu la tkenang2..

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!