Hero Babah Jangan Gembeng!

Tuesday, October 11, 2011

Hero Babah Jangan Gembeng! by Ajey Mahat
Hero Babah Jangan Gembeng!, a photo by Ajey Mahat on Flickr.

[muka excited nak kena cucuk ;)]

Tadi kami bawa Ilham ke Klinik Desa Paya Mengkuang untuk check up 3 bulan dan injection. Macam biasa babahnya la tukang pegang ummi duk sembunyi tepi pintu. Dasar penakut hehehe. Sekali kena cucuk nangis sekejap terus diam. Macam ni la hero babah tak mo gembeng ya nak.

Berat Ilham sekarang 5.7kg. Nurse tanya kenapa naik sikit sangat sepatutnya naik dalam 500 hingga 600 gram tapi Ilham naik 250 gram je dari berat yang lepas 5.45kg. Saya pun tak tahu nak jawab apa, sebab dia menyusu macam biasa je. Dah banyak tu je nak naik nak buat macamana. Nurse kata walau macamana pun grafnya masih ok lagi. Alhamdulillah, janji Ilham sihat mudah2an injection kali ni pun tak demam ye sayang :)

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!