Family's Activity

Jalan2 Ambil Angin @ Kota Iskandar

Monday, October 17, 2011


Petang Sabtu, rasa boring tak ada apa nak buat kat rumah.. tetiba En. Nazir ajak ambil angin ke Kota Iskandar sambil berposing2 ;) . Saya pun apa lagi terus siap2kan si hero kechik tu dulu dah siapkan dia senang sikit barulah saya pulak bersiap2. Mula2 Ilham macam nak tidur, bila layan2 makin cergas pulak dia. Masuk je kereta terus layu je muka, sempat jumpa Tok Ayah sekejap. Tok Ayah nak gomol2 Ilham.

Sampai2 je, En. Nazir kata posing2 kat taman je tak payah ke Puteri Harbour sebab dah petang sangat takut nak bawa Ilham kat tepi laut.  Maka kami pun berposing2 kat area taman Kota Iskandar je la.

Jom layan gambar kat bawah ni.. ada lagi malas nak ambil kat memory card En. Nazir ;)

333845_292812287413707_100000548156241_1134496_2006354635_o

Ilham pasrah kena bagai ;)


327530_292819430746326_100000548156241_1134513_1663030649_o

Mommy Ngah jangan lompat tinggi sangat bergegar bumi ;)


327530_292819434079659_100000548156241_1134514_1986237636_o (1)

Ummi.. Ilham penatlah :)


327530_292819437412992_100000548156241_1134515_847786694_o

Nape la Mommy Ngah ni.. tanjat boboy! ;)


327530_292819440746325_100000548156241_1134516_155762482_o

Ni part yang ummi suka.. sebab ummi nampak selim melim (sila muntah ijau) .. pandai babah ambil angle baeeeekk punya ngeh2..


Lepas dah posing2 maut kat sini, sebenarnya ummi, babah dan mommy ngah je yang over Ilham relax2 je ;) Ilham pun dah merengek2 minta upah, kami terus ke Hutan Bandar Bistro yang dulu namanya Marissa Burger & Western, JB dah lama tak ke situ pekena chicken chop tapi sampai sana tergoda dengan lamb chop ;) . Next entry la baru cerita ya.

Stop dulu, mata dah ngantuk zzzzzz..

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!