My Hero Kechik - Ilham Syahmi

Kesian.. Anak Ummi :)

Monday, October 10, 2011


08102011(004)




Hari Sabtu, Ummi nya sibuk memasak kat dapur dan kebetulan babahnya pergi jumpa customer lepas susukan letak dia kat bouncer kejap. Alhamdulillah dia tak menangis maklum le perut dah kenyang. Sekali sekala umminya menjengah tengok keadaan si hero kechik ni. Dengar suara dia mengagah2 sorang2. Ummi kat dapur sekejap2 panggil nama dia. Dalam beberapa minit, senyap je anak ummi ni, ummi pun terus jengah kat hall.. sekali tengok dia dah tetidur sendiri. Alahai kesiannya anak ummi ni aeh. Sorry ye sayang bukan ummi sengaja tak nak popok2 Ilham takut nanti dah terbiasa susah Ibu Zura nak jaga Ilham time ummi kerja. Tengah dia syok2 tidur Mama Cu dia pulak datang kacau. Grrrrrrrrrrrrrrrrrrr.. hangin ummi satu badan Angry smile Kan daaaaaaaaaaahhh.. Tak sempat ummi nak rebus spaghetti tu cissssssskek tul Mama Cu ni tau.

You Might Also Like

2 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!