Breakfast @ Warung Poyot

Sunday, November 13, 2011

Pagi En. Nazir ajak breakfast kat warung feveret kami Warung Poyot. Kebetulan En. Kamarul baru balik kerja, En. Nazir ajak dia join sekali.


Memang dari rumah dah plan nak makan soto, tapi sana teringin pulak roti sardin. Apa lagi, suruh En. Nazir order nanti saya tumpang sekaki :-P


Ilham awal2 sampai elok je celik mata, beberapa minit lepas tu.. selamat belayar dipangkuan ummi.


Balik dari breakfast pergi pasar kejap cari bahan untuk buat yong tau fu. Semalam jengah blog jintanmanis.com terus tergoda nak try buat yong tau fu. Bahan2 lain ada kecuali crab stick tak ada pulak. Nak ajak cari kedai lain En. Nazir nak cepat sebab ada wedding job. Jadinya yong tau fu saya nanti ada ciri2 tak cukup sifat la. Entry untuk yong tau fu menyusul nanti. Ok la nak berehat seketika bersama kit kat.


Published with Blogger-droid v2.0.1

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!