Burberry Inspired Pashmina by Anggun Zara

Thursday, December 01, 2011

Hoyeaaahh.. gila pashmina lagi ;-)


Selasa order kat Anggun Zara, Rabu dah sampai. Sukeeee.. Actually saya beli 2 helai, black and cream.. Yang sempat saya tayang ni of course la yang black.


Komen saya, sangat best pakai pashmina ni. Kainnya lembut dan sejuk. Haruslah saya usha2 lagi macam ni. Yang penting saya suka shopping kat Anggun Zara sebab tudung2nya wangi ;-)


Macam ni la kalau gaji dah masuk. Tangan gatal je nak beronline shopping. Semalam juga romper " i love breastfeeding" untuk Ilham sampai, tak sabar nak sarungkan kat pakcik kenit tu. Hari ni pulak tunggu parcel dari One Baby World toys untuk Ilham dan leg warmer untuk dia juga ;-) Ummi dah semakin gila membeli barang2 baby.


Ok, la dah mengarut.. Sesiapa nak cari pashmina ke tudung, anak tudung cun2 boleh jengah blog Anggun Zara. Happy shopping :-)


Published with Blogger-droid v2.0.1

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!