Sup Ayam Untuk Hero Beso Yang Tak Sihat ;-)

Thursday, December 15, 2011

Semalam 'Hero Beso' aka En. Nazir tak sihat, nak demam katanya. Ilham yang kena injection, babah yang demam ;-) Tengahari saya bergegas balik ke rumah belikan makanan untuk dia. Petang balik kerja beli ayam dan buat sup ayam untuk orang sakit. Itu lah gambar sup ayamnya. Alhamdulillah demam dia dah kebah. Hmmmm.. Malam ni En. Nazir dah start first day kerja malam.. boringnya tinggal dua beranak Ilham. Ilham jadi body guard ummi tau :-)


Ok, gambar bawah tu prosperity burger yang dah selamat berenang dalam perut saya hasil drive thru bertiga Ita dan Nazam lunch hour tadi ;-)


Published with Blogger-droid v2.0.1

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!