Blogger

Yeay! Dapat Hadiah Dari Puan Salwa :)

Thursday, December 15, 2011

Sebenarnya saya tengah menunggu parcel dari Little Momo sekali tunggu punya tunggu hadiah dari Puan Salwa (Shaklee) yang sampai dulu. Hadiah ni hasil dari review saya pasal produk Shaklee for Breastfeedingdalam entry yang lepas. Apa yang saya dapat?
Taraaaaaaaaaaaa..
Fridge Magnet dari Sabah.. bertambah lagi koleksi FM.. sukeeeeeee :)

Pill case.. macam tahu2 je saya nak beli pill case baru, pill case yang beli kat Mydin tu agak hampeh kualitinya.
Thanks ye Salwa :) Buatlah contest lagi sure akak join kalau rajin ;)

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!