Botak Chin In D House! :-P

Sunday, January 01, 2012

Hoyeahhhhh.. Happy new year!


Sempena new year babah botak chin kan lagi kepala Ilham. Kali ni dah masuk kali ke 3. Ummi kata 4 kali lagi babah nak botakkan. Hensem tak saya? Cakap la hensem kalau tak saya kecik hati :-P


Macam biasa ummi tukang pegang saya.. babah pulak dengan selambanya tarah rambut sejemput saya tu..masa tu saya mesti la maintain cool bebehhhh..saya relax2 je..saya tahu babah saya terer ;-) Tak sampai 10 minit babah kata dah siap. Happy nya saya rasa.. lepas tu ummi cepat2 mandikan saya kata ummi takut badan saya gatal2 kena rambut.


Amacam ok tak fesyen botak chin saya ni? Kalau uncle2 nak gunting rambut dengan babah saya bolehlah email kat babah saya ye..ngeeee~


Tq babah.. Ummi and Ilham love u so muchhhhh!! ;-)


Published with Blogger-droid v2.0.1

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!