Colleagues

HN in Corporate Attire ;p

Friday, January 20, 2012

Cerita semalam.. for the first time.. Hernee memakai corporate attire hahaha.. *poyo* Padahal orang lain punya baju dah lusuh agaknya. Saya je baru pestaim pakai haha. Maklum le masa dapat dulu perut tengah boyot, nak try pun tak muat tak dapat nak butang haha. Sekarang ni baru la terhegeh2 nak try kan.
Thanksssssssss Allah.. masih muat ekeke~ walaupun En. Nazir kutuksssssss hehehe~
watermark terpaksa cover double chin ;)
Abaikan la kalau nampak ada babat yang terkeluar ngeh3..
Ok bergambar bersama peminatsssssssss ;)
{muntah ijooooooooo}
peminat pertama yang berkaki ayam.. Ita :)
peminat kedua..berskirt duyung.. Kak Intan :)
ni bukan peminat.. ni musuh ketat hahaha.. Nazamengong ;)
Ok untuk kali kedua.. dah tak sabar nak cuti CNY ni. Esok nak ajak En. Nazir ke mana2 berjalan sebab start Ahad sampai Rabu.. (ye saya tambah cuti sampai Rabu sebab BS Ilham balik kampung..) dah terperuk kat rumah dua beranak sebab En. Nazir kerja.
Misi cuti lama kali ni.. nak buat stok EBM sebanyak mungkin insya’Allah.. nak buat frozen puree untuk Ilham insya’Allah.. mudah2an cita2 saya tercapai.. Amin :)

You Might Also Like

1 Th♥ught (s)

  1. Битторрент трекер KINORELIZ.NET предоставляет возможность бесплатно загрузить бесплатно торрент фильмы, музыку, игры, книги, программы, документацию. Торрент трекер - лучший способ ускорить просмотр кино или прослушивание музыки.

    KINORELIZ.NET Торрент трекер - [url=http://kinoreliz.net]торрент скачать фильмы[/url]

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!