Colleagues

Saja Ambil Mood Bekerja ;)

Thursday, January 19, 2012

Dah lama tak tayang gambar2 masa kerjakan ;) Almaklumlah sekali sekala turun padang.. hari2 kerja terperuk dalam opis
Nahhhh.. ni masa Nazam suruh ambil gambar fender kat new pontoon tu. Saya ke sana bertemankan Ita dan berdriverkan Pak Dollah.
Nahhh.. nak mabil gambar Kejora Lekiu dengan fender.. tapiii..
Orang yang ambil gambar lagi over hokeyyy.. ;)
Kemek tudung makcik dibuat dek safety helmet ni..
Cik HSE :)
Cuci mata tengok ke’busy’an PTP
dah sudah.. jom balik opis.. buat kerja dengan hati yang ikhlas :)
on the way balik..
nampak bangau berterbangan.. nak cari kerja kat PTP agaknya..hahaha
Ok, itu saja nak cerita.. harap2 Capt Akashah ajak naik kapal lagi lepas ni kehkehkeh. Kan main suka lagi kan dapat naik kapal feeling2 belayar di tengah lautan. Ohhhh.. i’m counting the days nak tunggu gaji masuk dan yang paling ditunggu2.. bonusssssssssssss masuk agagaga~ Pasrah je la berapa bulan pun yang dapat ye dakkkk.. Daripada tak dapat terus :) Next month nak bercuti2 Malaysia with my beloved heroesssssssssss plusss mommy ngah and my bff. Insya’Allah ke Cameron Highland tempat dituju :)

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!