Dari Dapur Hernee Nazir

Random Cooking :)

Wednesday, February 08, 2012

Koleksi gambar masak-masak “Dari Dapur Hernee Nazir”. Bila masaknya? Hmmm.. jangan tanyalah.. saya dah tak ingat main snap je, lepas tu lupa uodate blog.. entah la akhir2 ni vitamin M terlalu banyak pemalas sungguh nak update blog :)
Ok.. jemput tengok menu2 masakan simple saya yang sempat saya snap gunakan camera henpon jek.. tak dan nak angkat camera En. Nazir tu ;)
Ayam Masak Kicap bersama Brokoli
Brokoli campur sayur-tak-ingat-nama (kalau ingat saya update.. **tengah mengerah Epan untuk cari nama sayur ni.. hehehe.. arwah mak suka masak dulu)
Ayam Masak Lomak Cili Padi
Asam Pedas Siakap senohong gelama ikan duri 
Sawi keriting goreng
Our favorite.. Tempe Goreng cicah Sambal Kicap
Kepah Goreng Sambal
Ayam Goreng Madu Tiga
Ice cream campak2 chocolate rice dengan hershey’s choc.. baru sesuap si hero kechik dah bangun ;)
Ok.. itu saja nak tayang.. Kalau nak rasa nak makan kat Cafe Hernee Nazir.. jemputlah datang rumah :)

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!