Foods Review

Lunch @ Johnny’s Restaurant

Monday, April 09, 2012


Next entry untuk sesi meng”OBES”kan diri.. lunch at Johnny’s Restaurant, AEON Bukit Indah with Tata. Sebenarnya plan asal nak makan siput sedut kat Kg. Pasir, sekali tetiba bertukar ke AEON Bukit Indah nak lunch kat Lavender.. sekali tetiba bertukar lagi ke Johnny’s pulak. Apa2 je la tak kisah janji makan lagi pun saya memang peminat setia steamboat kat Johnny’s ni. Perut pulak dah lapar tahap nak meroyan ;)
Ok.. macam biasa ambil set 2 Thai Steamboat for 2 pax.
Ice Lemon Tea saya yang punya.. :)
Ini mangkuk pun saya yang punya..
Actually makanan sampai lambat, tak tahulah kenapa dengan waiter Bangla sorang tu. Dia terlupa agaknya nak antar bahan2 nak dimasak tu, menyirap jugalah darah sekejap sebab dah menggigil lapar hehehe. Setengah jam menunggu, lambat sangat saya panggil je waitress lain. Sampai je makanan terus la lebur dalam periuk hehehe. Rasa terpikat pulak tengok periuk dengan dapur steamboat ni rasa macam nak wink2 kat En. Nazir la dapat sebiji ok juga ni.. bolehlah kita bersteamboat kat rumah ;)
Overall, makan memang puas hati dan mengenyangkan. Well, saya dan En. Nazir memang peminat tegar steamboat Johnny’s.. tang sambal dia tu.. nomnomnom.. sedap gilosssss ;) rasa nak minta resepi jek hahaha. Oklah sebelum merapu bertambah banyak baik saya stop. This week sesi obes stop seketika sebab makcik Tata tak aad Jumaat ni. So kita sambung sesi obes next week :)

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!