Ramadhan Day #7

Friday, July 27, 2012


{oooopssss kebizian untuk update iftar untuk Ramadhan Day 7, 8 and 9}

Ok niat asal nak masak untuk iftar Ramadhan ke 7..
tapi hari tu balik lambat, jadi tak sempat nak memasak..
En. Nazir kata kita buka je la kedai Marni..
saya pun ikut je la..
Menu kami hari tu, siakap 3 rasa, kailan ikan masin, tomyam seafood..
plussssss mommy ngah Ilham ada masak ayam masak merah..
alhamdulillah kenyang..
sejak berpuasa ni rasanya pengambilan nasi saya kurang sikitlah..
****dengan harapan boleh selim**** ;)
tak selera sangat..kalau boleh berbuka tu nak togok air jek..
hausnya Allah je yang tahu..
mungkin ni dugaan untuk saya kan..
harap2 dapat puasa penuh tahun ni.. Amin :)

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!