Ramadhan Day #8

Saturday, July 28, 2012

Ramadhan ke 8, berbuka beramai-beramai di Ateh Corner, Taman Universiti
sempena program “IFTAR & SGM bersama Kumpulan Ibu Menyusu Johor dan MBfPC”
cerita penuh iftar dan SGM ni next entry ye..



first time makan kat Ateh Corner ok..
sangat puas hati! recommended!

menu yang sangat meriah..
tajuk lauk tu semua saya tibai je.. ampun tuan kedai ;)
ikan siakap sweet sour, sayur chapchai, asam pedas, udang goreng butter, tauhu (sambal kot),
kerabu mangga yang sedapppppppppp, tomyam pun sedap.. ehhh semua la sedap..seriuos..
walaupun makan sambil kelek Ilham tapi sangat2 puas hati..
banyak lagi buah2an.. desert segala bagai..ohh saya bawak murtabak beli kat kedai Adik..


antara peserta ibu bapa yang hadir.. :)
Gambar kami makan..hmmmm tak dan la nak snap..
mana nak kelek Ilham.. suap mulut Ilham.. suap mulut ummi..
harap babah je la snap before makan :)
Last but not least..

gambar2 dengan yang kanan tu pengerusi program Ila aka Puan Ungu with Hadhif..
dan Puan Kedai.. Kak Linda with Irfan :)
Next time nak datang lagi Ateh Corner sebab musababnya..
nak try lamb chop yang dorang kata sedapppppppppp..
hadoiiiiiiiiii buat meleleh air liur den yo..

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!