Pakej Buffet Ramadhan

Ramadhan Day #20

Thursday, August 09, 2012



Iftar Ramadhan ke 20 ditaja oleh Big Boss Marine Services Dept. PTP. Thanks ye Encik Kapten :)

2012-08-09 19.21.21
 Lokasi pilihan.. The Ledang, Nusajaya.

2012-08-09 20.08.34
Si tukang order.. BUKAN tukang bayar ;)

2012-08-09 20.08.05

Wajah2 kelaparan dan kekenyangan hehehe.. Entah apalah yang dijoyahkan Capt Akashah tu kan..hahaha~ Sorry Ita.. pipi Ita tetap nampak bulat walaupun Ita dah kurus sekarang ;) Alamak gambar Kak Raja.. Kak Intan dan Nazam tak nampak pulak..

2012-08-09 19.31.47

Ini pinggan saya.. lauk pauk redha je sebab En. Nazir yang ambilkan untuk first round.. second round ambil spaghetti.. gambar? tak sempat nak snap ;)

2012-08-09 20.07.56

Babah tengah makan ABC.. kena paksa stop sebab ummi nak snap gambar.. gambar ummi dan Ilham tidak ada ye..terlupa nak suruh Babah snap..sebab ummi duk bersembang ke sana sini~ :)

2012-08-10 07.02.52

Ni ole2 dari Capt Akashah untuk staff2 office. Thanks Capt.
Next year boleh belanja lagi.. ehhhh???!!! ;)

++++++++++Review The Ledang++++++++++

Ok.. pada saya makanannya biasa2 je.. dua tiga kawan2 saya tanya pun cakap yang sama.. tapi dah makan FREE kan bedal jek la.. ;) Environment memang very nice. Santai, sambil didendangkan dengan lagu2 dari live band yang best sampai En. Nazir tangguh nak balik ;)


Ada 8 hari lagi before The Ledang close untuk promosi Sajian Ramadhan. Sesiapa yang nak mencuba silalah ke Nusajaya ye..

Sajian Ramadhan  - The Ledang, Nusajaya
RM55 nett (Adult)
RM25 nett (Child)
Kids under 7 years old eat FREE

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!