Rutin Tidur Bila Babah Tak Ada ;-)

Thursday, August 30, 2012

alhamdulillah hero kechik saya ni mudah nak tidur kalau babah dia kerja shift malam..
selalunya kalau babah dia ada..
jangan harap nak tidur awal kalau tak betul2 ngantuk..
rutin babah kerja malam..
memang dia dah set time..
pukul 8 ke 9 dia dah selamat belayar..
kadang2 ummi dia pun terbelayar sama..ehhh???!!! ;-)
maybe dia faham..
babah tak ada, jadi dia tak nak susahkan ummi..
harap2 macam tu lah..
alhamdulillah kalau dia dengar pesanan ummi dan babah dia masa dia tidur ;-)
love you syahmi :-*

###update blog sambil tunggu bunkering tug boat siap..ngantuknyaaaaa..###

Published with Blogger-droid v2.0.6

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!