Info Susu Ibu

Seminar & Forum Awam Penyusuan Susuibu @ Hospital Sultan Ismail, JB

Wednesday, August 01, 2012

Sempena Menyambut Minggu Penyusuan Susuibu sedunia AJK Kump. Sokongan Susuibu Hospital Sultan Ismail Johor Bahru akan mengadakan Seminar dan Forum Awam berkaitan apa saja tentang masalah susuibu

Tarikh : 4 Ogos 2012 ( Sabtu)
Waktu : 8.00pg - 1ptg,
Tempat : Auditorium HSIJB.


Oleh yang demikian, kami menjemput ibu2 yang sedang menyusukan anak,bakal ibu2 dan sesiapa yang beminat menyertai seminar tersebut sila beri maklumat anda seperti nama penuh, No I/C, No tel dan alamat di PM Umie Atika atau ditalian 07- 3565000 EXT: 6173 (waktu pejabat sahaja) SEGERA.


Pendaftaran percuma, sijil akan disediakan, ada goody bag dan tempat adalah terhad.


* Sesungguhnya Susuibu adalah yg terbaik marilah kita bersama2 menjayakanya*

{credit info: FB Umie Atika}

 

++++++++++++

 

Selamat Hari Penyusuan Susu Ibu untuk semua ibu2 diluar sana.. Smile


Terima kasih Allah.. kerana menggerakkan dan menetapkan hati saya untuk menyusukan Ilham Syahmi dari saat di dalam kandungan.. syukur dengan rezeki susu yang ada semoga berpanjangan untuk zuriat seterusnya..


Terima kasih en.suami Mohd Nazir Mahat yang tak pernah jemu memberi sokongan dan meyakini kebaikan susu ibu.. terima kasih sebab percaya kebolehan dan kelebihan yang Allah bagi untuk setiap wanita yang bergelar ibu..


Terima kasih untuk semua rakan2 seperjuangan yang banyak memberi semangat dan tunjuk ajar di group Kump. Ibu2 Menyusukan, Kelab Susuibu Johor, SusuIbu.Com, PC2 Johor,Dunia Susu Ibu & Puan Farah Farhan Fattah - Sarakids HQ


Terima kasih semua.. mudah2an saya mampu mencapai target yang saya impikan.. semoga Allah memberkati dan mempermudahkan perjalanan penyusuan saya..Amin..


Segalanya untukmu Muhammad Ilham Syahmi.. Red heart

You Might Also Like

2 Th♥ught (s)

  1. Salam perkenalan..memula dpt trace blog ni pon sebab tgh google pasal iftar kat Puteri pacific..then dpt baca yg herneenazir.com...yg tu tak leh nak add la plak..pastu scroll down nmpk ada blogpsot...so myra add..hehe...then bila baca2...Ya Allah...nama anak sama la plak..cuma takde ilham je nama baby sy..huhu..anyway..salam perkenalan..dan happy breastfeeding day....tahniah yer..saya tak leh sambut breastfeeding day bcoz dah tak fully bf..siang fm..mlm baru je bru susu ibu...:)

    ReplyDelete
  2. salam perkenalan..thanks ye bace blog sy..ohh smae name syahmi eh..hehehe..thanks tau..awk pn bg gakkn susuibu kat syahmi..kire blh smbut gak tu..hehehe

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!