Shaklee Biz

First Time Menjejakkan Kaki Ke Shaklee JB Branch.. Fuhhhh Sesat Barat ;p

Sunday, September 30, 2012

cerita sesat barat di tengahari jumaat..
ok.. first time jejakkan kaki kat shaklee JB branch..
selama ni beli barang kirim mommy salwa la.. suruh ana dan ayu ambil la..
and mostly beli by post..
terfikir nak top up stok sendirian berhad..
ajak ita teman kejap time lunch hour tu..

hoyeahhhh dengan tak sengajanya tertidur on the way..
tahu2 jaga sampai kat area taman daya..
sorry cik drebar.. Hot smile

ceritanya..
terlepas masuk lorong daaaaaaaaa..
dah berpusing2 sejauh2 tidak..
haiyoooo..wasting time betul..
dah sampai je area taman molek..
berpinar2 mata mencari shaklee..
sambil menahan perut yang lapar sesangat..
yeay! jumpa akhirnyaaaaaaaaaa..

2012-09-29-21-11-17_deco
shaklee JB branch..

sampai2 blur2 juga..
nak terus tuju kaunter ke apa ek?
hmmmm.. buat2 selamba badak la tuju kaunter..
terus tuju kat kakak ni..

2012-09-29-21-10-49_deco

kata mommy salwa nama kakak ni kak mus..
ok fine! kak mus suruh tunggu kejap sementara dia godeh pc..
suka suki kita kan snap gambar kak mus..
nak jadikan modal bercerita katanya Smile

ok kak mus ambil order..
tak sampai berapa minit siap dah barang2 yang di order..
kami pun bergegas balik office..
jam tinggal 1/2 jam je lagi nak ke 2.30pm
fuhhhhh.. kena cari ATM machine dulu kalau tak macamana nak tapau..
nasib baik on the way kat jumpa shell yang ada ATM Maybank..
punya kelam kabut sampai tercakap dengan ita..
“ok ta.. kat sini ada maybank2u” Smile with tongue out
ita kata maybank2u tu online kak oiiii.. ekekeke..
lantak la janji keluar duit..

walaupun dah terlambat sempat juga kami drive thru mc D bukit indah..
hajat hati nak try samurai burger..
tapi tak konfiden sebab ada kata sedap..
ada kata tak sedap..jadi tak nak ambil risiko sebab dah lapar..
nanti tak sedap rugi jek kan..
last2 beli double cheese burger 1 set..
ditambah dengan mc flurry corn flakes yang baru dan nugget..
ok melantak dalam kereta sepanjang jalan..

ni haaaaaa..

2012-09-29-21-10-24_deco

cik drebar saya yang berbaju pink dan berkereta pink..
thanks ita..

2012-09-29-21-09-58_deco

ok..ummi ilham yang sesat barat pun nak tayang muka..
taraaaaaaaaaaa.. Smile

ni je yang diborongkan..

2012-09-29-21-08-44_deco

meal shakes, alfalfa complex, vita-lea, b-complex dan nutiferon Smile

nak share fungsi2 mereka di atas Nyah-Nyah

meal shakes | makanan segera yang rendah lemak dan rendah-glycemic. Rasanya juga enak serta boleh dibancuh dengan mana-mana hidangan atau snek lain.Ia mengandungi 19 vitamin utama dan mineral tambahan dan jika dihidang seperti yang disarankan ia kaya dengan sumber kalsium dan protein yang amat diperlukan oleh kanak-kanak untuk membesar, kuat dan sihat.Pilihan protein soya terbaik anda
alfalfa complex | Raja segala tumbuhan. Sumber mikronutrion yang paling kaya membuatkan sistem badan berjalan lancar. Sebagai milk booster bagi ibu yang menyusukan anak. Membantu dalam hal kewanitaan termasuklah menyelesaikan masalah keputihan.
vita-lea | Suplemen seimbang dan komprehensif yang dihasilkan dengan Sains terbaik Shaklee yang mampu dibeli.  Vita-Lea dirumus khas bagi memenuhi keperluan 28 vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh orang dewasa.
b-complex | B Complex Shaklee menawarkan vitamin B yang lengkap, mengandungi 8 jenis vitamin B bagi  membantu memelihara kesihatan yang baik.
•    B1, B2, B3, B6, biotin dan asid pantotenik membantu badan menukarkan protein, lemak dan karbohidrat kepada tenaga.*
•    Asid folik dan B12 membantu dalam pembentukan sel-sel darah merah di dalam tubuh.  Jumlah asid folik yang mencukupi dalam diet harian membantu mencegah kecacatan tiub neural bagi wanita yang merancang kehamilan sebelum konsepsi dan semasa 12 minggu tempoh kehamilan bagi dos harian sebanyak 400 mcg.*
nutriferon | Ia adalah suplemen yang berfungsi sebagai penggalak kepada sistem imun tubuh @ immune booster. Ia lebih ketara berkesan ke atas mereka yang mempunyai masalah kesihatan yang kronik seperti kencing manis, kanser, asthma, dan banyak lagi.

berminat untuk mencuba??
PM di FB – Hernee Nazir 
sms/whatsapp : 0127669877

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!