Jamuan Hari Raya Lembaga Pelabuhan Johor 2012 @Tanjung Puteri Golf Resort, Pasir Gudang

Sunday, September 16, 2012

 

cerita makan2 raya lagi..

maybe 2nd last.. yang lain2 tak dan nak masuk cerita..

hari jumaat kami ke majlis jamuan hari Lembaga Pelabuhan Johor..

plan asal nak pergi masa lunch..

sekali ada masalah yang tak dapat dielakkan..

terpaksa pergi after lunch..car pool Auto dengan datin raja dan datin intan Girl

sorry wan zul..kami jalan dulu..

 

2012-09-15-11-53-20_deco

main stage..

 

2012-09-14-16-43-23_deco

kak raja.. puan belog.. ita.. kak intan..

 

2012-09-15-11-54-59_deco

puan belog lagi.. ita lagi.. kak inta lagi & iza..

 

2012-09-15-12-04-34_deco

epan.. nazam.. dila & kak raja lagi.. Smile with tongue out

 

ok..masuk bab makan pulak..

memang sedap dan sedap dan sedap lagi Smile

 

2012-09-15-12-07-32_deco

 

Plate pinggan pertama puan belog..

berisi.. nasi impit, seketul lemang..kuah lodeh..ayam masak merah dan serunding..

alhamdulillah sedappppp.. menepati citarasa Smile with tongue out

 

2012-09-15-12-06-42_deco

 

Plate pinggan kedua puan belog..

berisi.. kambing  Goat golek..of courseeeeeeeeeeeeee..

wahhhhhhhh..sedap lagi menyedapkan..

black pepper sauce dia pun sangat sedap.. Thumbs up

kerja mengembek je la puan belog dua tiga hari ni Nyah-Nyah

 

2012-09-15-12-05-47_deco

 

Plate pinggan ketiga puan belog..

berisi.. rojak buah yang telah di aim sejak sampai lagi In love

rojak buah nya tersangatlah ohseemmmmm.. nyum2..

sedap gila.. nasib baik tak gila puan belog makan rojak ni..

ohhh sedang terbayang2 rojak sedap itu..

esok nak beli rojak buah rnr lah.. Smile

 

2012-09-15-11-54-31_deco

 

Plate pinggan terakhir iaitu pinggan keempat..

berisi.. kek gula hangus yang sedap..

pendek kata semua yang puan belog ambil sedap belaka..

dasar kuat makan kan..apa pun sedap hehehehe..

 

thanks to LPJ, sudi menjemput kami menghabiskan makanan..

next year jangan lupa jemput lagi ye..

hasil daripada makan macam2..

haaaaaaaaa.. amekawwwwwwww..

dari semalam sakit perut..

tahniah!! Rolling on the floor laughing

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!