Colleagues

Majlis Jamuan Hari Raya Aidilfitri & Pelancaran Karnival Sukan PTP 2012

Sunday, September 16, 2012


majlis jamuan hari raya aidilfitri PTP 2012..

dan juga pelancaran karnival sukan PTP..
pukul 5.30pm je saya, kak raja dan wan zul bergegas ke belakang..
nazam tak mo ikut.. ngengada kan ;)


sampai2.. majlis tak start lagi..
duduk2 borak2.. sambil tunggu en.nazir sampai..
sebelum tu dah reserved kan siap2 kerusi untuk dia.. ;)
sekejap lepas tu majlis start..bermulalah tarian zapin dari batu pahat..
wahhhh orang kampung babah ilham tu hehehe..
lepas tu bacaan doa, ucapan timbalan YDP KKPTP, then our dceo en. azlan
bagi sepatah dua kata.. :)
majlis pelancaran tu tak sempat nak snap..
lepasssss tu..terus la sesi menjamu selera..


ok.. ni pinggan pertama ummi ilham..
apa yang saya makan? hmmmmmmmm.. **tengah nak ingatkan semula **
ketupat.. kuah lodeh..rendang..sambal kacang..serunding..
sate daging.. ayam percik.. (notes: semua dengan kadar yang seidkit ye ;) )
ketupat and the gang ok la not bad..
sate daging.. agak keras sikit..liat lagi dagingnya..
ayam percik.. memang sedap.. sampai ambil dua kali ;)
next..menu yang menarik tekak untuk merasa..


rojak buah.. hmmm not bad..
bolehlah buat2 lepas kempunan ekekeke


ok..jiran2 semeja saya..
kak raja, ika dan mas.. tukang snap en.nazir ;)


masa yang dinantikan..
melapah encik kambeng golek.. hehehe
kamikan pencinta tegar kambing tak kiralah golek ke tergolek ke..
memang sukalah dengan kambing walaupun kabing tak suka mandi..
hahahahaha.. tetiba ngutuk kambing..
tapi yang kali ni tak berapa nak ummmpphhhhh la rasanya..
serious makan pun sikit je..
ok.. gambar ni hasil pendengkian en. kamarul..
saja la tu nak bagitau kawan2 fb yang kami gila kambing.. cesss..
siap2 makan..bergegas balik rumah sebab en. nazir kerja malam..
apa pun thanks to kelab keluarga PTP..
maka esok bermulalah karnival sukan PTP dengan acara pertama memancing..
psttttt..babah ilham one of the participant tau..
doa2kan ye babah ilham berjaya memancing.. :)
saja join suka2.. :)
daaaaaaa..
p/s last day raya.. ada sebuah lagi open house & birthday party kakak tsya aka bff ilham..nak siap2 bungkus present untuk kakak  tsya..musim2 open house ni perut ummi pun tak sihat..macam2 dimakan..hadoiiiii~

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!