En. Nazir

Teman Babah Buat Spec Baru.. Lagiiiiiiiiii..

Tuesday, September 25, 2012


kenapa saya mention “lagi”?

sebab en.nazir dah membuat kes..
kes terbaru.. habis training badminton..
dia nak salin baju..
letak spec yang baru sebulan lebih pakai kat atas bumbung kereta..
lepas tu lupa, terus masuk kereta dan jalan balik..
sekali on the way baru teringat spec atas bumbung..
pusing balik dewan yap..
yeeee.. tahniah.. spec anda telah dilenyek..
balik rumah ngadu dengan saya..
dan dapat pakej bebelan sekali..
tahniah sekali lagi ;)
khamis ni babah nak ke penang..
bergegas nak buat spec baru..
nak sebijik sebijon macam spec kena lenyek..
haaa.. jom skodeng babah..


tengah mengetest power..
dah robot dah kan..hahahaha
gelakkan orang macam lah sendiri tak rabun.. ;)
lokasi kedai.. giant bukit indah..
nama kedai tak tahu sebab lupa baca signboard..ekeke..
ni kali ketiga en. nazir jadi pelanggan kedai ni..
kakak n auntie tu pun dah kenal dengan dia..
saat2 babah mengetest power..
apakah yang anak bujangnya buat?
taraaaaaaa..


dia terjerit2 mengagah2 sesorang..
tegur orang kiri kanan..
buat muka ngengada..
sambil minum air mineral..
lepas tu campak ke bawah sampai basah lantai..
cissssssss~


nampak tak dia dah keboringan..
sandal semua dah habis dicabutnya..
cover seat stroller pun dah nak turun ke bawah..
isyhhhh budak kecik sorang ni kan..
ummi gigit awak kang.. hehehe..
ok sekian..nanti sambung lagi :)
p/s ummi dan ilham tak jadi ikut babah ke penang untuk badminton tournament asean port association (APA).. memandangkan kesihatan ummi semenjak dua menjak ni tak mengizinkan sangat.. kang demam kat sana susah pulak.. jadi ummi dan ilham doakan babah dari jauh je la.. 5 hari tu babah tak ada.. sodih ilham tau.. padahal ummi yang over sedih ;)

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!