Family's Birthday

Happy Belated Birthday Abi Farid [081012].. Happy Birthday Tok Ayah & Tok Long [101012].. Happy Birthday In Advanced Tok Teh [131012] :)

Wednesday, October 10, 2012


yeay!

hari ni birthday tok ayah kita tau..
tak lupa tarikh yang sama birthday tok long kita..
tok ayah punya abang..
next masih dalam bulan yang sama tok teh kita pulak..
pandaikan noyang kita plan tarikh2 kelahiran anak2 dia ;)

sebenarnya 8 october yang lepas birthday abi farid kita..
tapi dia jauh nun di indonesia..
jadi tak dapatlah kita nak celebrate birthday dia..
kita doakan dia panjang umur dari jauh je..

tahun ni dah 2 tahun kita sambut birthday tok ayah kita..
tahun ni dah 53 tahun dah dia..
kita sayang sangat tok ayah kita..
tiap2 hari kita doakan supaya Allah panjangkan umur tok ayah..
murahkan rezeki tok ayah..


ni gambar kita dengan tok ayah masa raya hari tu..
tok ayah kata dia nak framekan gambar kami ni..
kita sayang tok ayah kita sangat2..
tok ayah selalu bagi kita duit tabung..
ummi dan babah kita tukang kumpul..
kata ummi dia nak simpan untuk masa depan kita..
terima kasih tok ayah..
kita tak harap wang ringgit tok ayah..
apa yang penting kasih sayang tok ayah kat kita..
oklah tok ayah..
malam ni kita jumpa ye..
kami semua nak belanja tok ayah makan..
sambil tu kita potong kek ye..

last but not least..
“happy birthday to all of u.. tok ayah, tok long, tok teh & abi farid”
semoga dirahmati Allah.. dipermudahkan segala urusan..
ilham sayang semuaaaaaaaaaa… muaaaaaaaaaahhhhhh..


yang benar lagi membenarkan;
muhammad ilham syahmi
;)

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!