Family's Activity

Menambah Stok @ Mom & Baby Expo 2012

Tuesday, October 09, 2012



ok.. cerita hari ahad..
macam biasa time expo..
kami akan jadi orang paling corot jengah expo..
hehehe biasa lah kan babah kerja..
jadi ummi dan ilham redha je la..
janji babah nak bawak pun dah bersyukur..
apa yang ummi borongkan?
haaaaa.. ni je tak banyak pun..


sabun pureen ABD untuk baju ilham..
liquid cleanser for feeding, bottles, nipples & vegetables perisa oren..
botol air baru untuk ilham..
drypers saiz M untuk budak montot kecik 4 pack terus..
promo 4 packs rm29 each..so total rm116..
ummi dan babah duk membelek barang..
si hero kechik buat apa???
haaaa.. ni kerja dia..


aksi penuh bergaya dari ilham syahmi..
kan main nyenyak lagi tidur..
penat sangat dari pagi pergi playroup GBOB..
balik lepak kedai mamacu sampai petang..
balik rumah rehat kejap siap2 terus pergi expo..
sian dia kan.. hehehe..
yang sebenarnya ummi pun sangat penat di hari ahad..
dengan “project X” ummi dan mommy ngah lagi ;)
ok2.. ada satu benda yang menarik perhatian..
ummi dengan babah tengah berkira2 nak beli ke tak..
macam best jek..
tapi bukan best semata2 yang kami fikirkan..
ada fungsi2 yang bagus yang ada pada benda ni ;)
nak tahu apa?


wahhhh nak minum main touch2 je tau..
 nak panas..nak sejuk sila touch..
untuk panas ada lock button untuk keselamatan..
hmmmm..babah jom buat kira2..
kalau ok kota proceed :)
ok itu saja update expo ni..
tunggu next entry yang semput ummi scheduled kan..
:)

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!