Aktiviti KKPTP

2 in 1 Story | Annual Pass Redemption & PTP Family Day @ Legoland (101112)

Friday, November 09, 2012



cerita last month..
buat pertama kali ke Legoland..
tujuan utama meredeem annual pass..
ummi macam biasa tukang snap..
ilham buat tak tahu je..
siap2 beratur, isi form segala..
budak kecik ni pun sibuk buat kuih..
lepas masuk je terus ke toilet tuakr diaper..
sangat cute toilet legoland..hehehe
lepas salin je..dia dah merengek nak tidur..
kebetulan hujan pun turun..
popok2 terus tertidur..
orang nak ronda legoland..
dia dah sampai lala land..hehehe
hujan stop je kami meronda kawasan..
 jom tengok!
sebab ummi ilham penat nak bercerita..
dataran JB.. Hoyeahhhh PTP..
lupa nama..boleh gitu? ;)
PTP lagi..
tu je la yang ummi ingat..
;)
comel kan..
tengah ronda2 budak kecik ni bangun..
siap uhhhh2.. tunjuk kereta comel2 tu..
suruh ummi ambilkan..hehehe..
kenot la sayang..
nahhh ilham..
ni tempat ummi dan babah cari rezeki untuk kita..
pandai sungguh la yang membuat replika ni..
kagum mak tengok ;)
pusing2 je time ni..
sebab en.nazir kata tak payah main dulu..
next time boleh datang lagi..
gambar bertiga beranak..walaupun anak tengah tidur..
rasa teringin naik yang tu..
tapi takut baju basah..
so kena beli raincoat..hehehe
dah ronda2 sekeliling..
kami pun balik ke pangkal jalan..
hehehe..kata babah tak payah jakun sangat..
nanti datang lagi..
nahhhhh ni pass ummi dan babah..
ummi dah siap2 belikan cover sorang satu ;)
sila abaikan muka yang tak semenggah itu..
dorang gelakkan masa nak snap..
;)
no..it’s not yours! ;)
pink for ummi..
sorry it’s mine!
purple for babah..
sebenar2nya..
PTP nak buat family day kat legoland esok..
terima kasih PTP sebab menghargai staff2..
jom kita berjimba esok ye kekawan..
alhamdulillah rezeki babah dan uncle kam..
PTP hired diorang untuk jadi official photographer..
nampak gayanya..ummi kena handle ilham sesorang la ye..
takpe2..nanti kita berjimba dengan mama jie..teha..auntie ita sekali..
yeay! tak sabar nak ber”family day” esok..
;)

You Might Also Like

1 Th♥ught (s)

  1. ketot je ummi...ke baba ilham yg gonjang??ekekke..bestnyer legoland...

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!