Bisnes

Babah @ SN Style Seminar, Dewan UTHM Batu Pahat

Monday, November 05, 2012



ni cerita semalam..
kalau nak tunggu babah update blog bersawang dia..
memang takkkkkkkkkkkk la kan.. hehehe
mula2 ingatkan seminar ni hari sabtu..
dah beriya nak ikut la..
babah pergi seminar kami berdua lepak2 rumah kak andak..
sekali hari ahad daaaaaaaaa..
tak dapek la nak ikut sebab ilham ada kelas..
:)

32380_10151129378115958_676534558_n
SN Style Seminar 
Fotografi | Demonstrasi| Motivasi | Strategi
credit pic: Saiful Nang Fan Page
banyak input yang babah dapat katanya..
alhamdulillah..ummi doakan yang terbaik..
mudah2an ilmu yang babah dapat..
boleh dimanfaatkan untuk bisnes yang babah pilih..
nahhhhh..
ada orang suka dapat bergambar dengan Encik Saiful Nang..

270481_449542865109606_531404888_n

sekarang ni babah ilham dah ada studio kecil2an sendiri..
joint venture dengan ankel kamarul..
nanti ummi promote gila2 punya ye ;)
kalau sudi terjah2 la Fb fan page diorang..
dan kalau berminat bolehlah contact diorang :)

++++++++++++++++++++++++++++++++++
Menyediakan perkhidmatan fotografi untuk sebarang majlis dan acara seperti Pre-Wedding, Post Wedding, Wedding, Engangement, Party, Pregnancy Portraiture, New born Portraiture etc.
Hubungi kami:
nazir | 012-7605416
kamarul | 012-797 4894
GREEN ART STUDIO | JM0636012-V
email: thegreenartstudio@yahoo.com.my

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!