My Hero Kechik - Ilham Syahmi

Entri Untuk Hari Ke 366 Tahun 2012.. Sebab Tahun Ni Adalah Tahun Lompat ;)

Monday, December 31, 2012



 HAPPY NEW YEAR 2013..
khas buat kawan2 ilham & teacher aida kat GBOB, JB..
khas buat kawan2 ummi.. babah..
khas buat readers blog ummi ni..
apa azam tahun baru kawan2..auntie2 dan uncle2?
ilham punya azam tahun baru 2013 ni..
  • nak jadi anak soleh.. :)
  • nak minum susu banyak2.. sebab ummi kata ada 6 bulan lagi target nak dapat PhD in Breastfeeding.. chaiyok2 ummi & ilham.. :)
  • nak makan banyak2 supaya berat bertambah.. membesar bagai johan ;)
  • nak kumpul duit banyak2 masuk tabung haji.. sebab ummi target 25 tahun ilham dah jadi pak haji ;) kumpul duit masuk akaun sspn sebab ummi kata dia tak nak ilham berhutang ptptn (macam ummi) kalau nak sambung study dah beso nanti..
  • nak tolong bisnes kecil2an babah dan ummi..
  • last sekali ilham nak berjaya dunia akhirat.. harap2 azam ilham ni berjaya.. ummi kata kalau tak berjaya tahun ni boleh postpone tahun depan.. sebab ilham baru training2 je berazam..doakan ilham ye! :)

ok ni gambar semalam kat legoland..
balik dari playgroup @ GBOB ummi heret ilham pergi legoland..
pergi teman mommy ngah, ayah cu dan mak ya main2..
orang ramai gila.. ilham macam biasa penat3 pusing mintak upah la apa lagi..
ummi bawak relax2 sambil buat taik mata kat baby care..
dapat upah dari ummi ilham pun tertidur..
malas nak ikut dioranglah fenat tau..
ni ayah cu join live band jap.. hehehe
malu2 kucing pulak dia..
kalau ilham pandai nyanyi dah lama ilham nyanyi..
lalalalalalalalala~
uncle singer band ni suruh ummi nyanyi..
tapi ummi kata dia nyanyi kat toilet rumah boleh la..
;)
ok melalut pulak ilham ni..
dari cerita pasal new year terus cerita pasal aktiviti semalam..
oh ye.. babah tak join kami semalam..
sebab babah bizi cari rezeki part time dia..
rezeki terakhir 2012..
alhamdulillah tahun 2012 Allah membuka pintu rezeki babah dan ummi..
babah memang dah lama berbisnes photography kecil2an..
yang ilham pelik.. ummi ilham dah terjebak berbisnes juga tahun ni..
satu peningkatan yang baik untuk ummi..
ilham doakan mudah2an babah dan ummi dimurahkan rezeki untuk tahun2 akan datang..
jangan lupa belanja ilham ye :)
oklah..tunggu next entry ye..
btw, ilham dah jadi penulis jemputan blog ummi..
untuk cover ummi yang kebizian..
jadi tak ada la blog ummi ni sunyi je kan..
;)
auntie2.. uncle2.. kalau free..
jemput jengah online shop ummi ilham ye..
p/s nama kedai tu sempena nama ilham la kan.. sebab ummi kata ilham ni sumber ilham dia :)

You Might Also Like

0 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!